Istoria noastră

Indice Consulting and Management este o companie specializata in oferirea de solutii, cu mare potential si caracter strategic, care vine in sprijinul organizatiilor ce doresc sa isi imbunatateasca performantele, gradul de inovare, de diferentiere si o dezvoltare durabila a afacerii lor.

Serviciile noastre se concentreaza in urmatoarele domenii: management de suport si de investitii, formare profesionala, dezvoltare si implementare de software de management.

Compania Indice Consulting and Management face parte din Indice Group, prezenta pe piata europeana de 20 de ani. In existenta sa lunga a dobandit abilitati in diverse sectoare de activitate şi la nivel de metodologii.

Experienta si profesionalismul sunt avantajele serviciilor noastre, adaptate la nevoile clientilor prin care integram procese si metode validate, rezultatul cunostintelor tehnice pe care le avem in comun in cadrul Grupului Indice.

Definim astfel, viitorul dumneavoastra pornind de la adevaratul potential al afacerii, transformand dificultatile in oportunitati si potential.