Proiecte

Proiect Train4IT Competente digitale pentru angajatii din IMM – PREZENTARE FPC PROIECT

Indice Consulting and Management SRL va invita sa participati in cadrul proiectului “Train4IT Competente digitale pentru angajatii din IMM”, la cursuri de formare in domeniul competentelor digitale, dupa cum urmeaza:

 1. Programe de formare a competențelor digitale de bază (de ex. utilizarea sistemelor de operare, prelucrarea si gestionarea documentelor electronice, utilizarea Internetului si a motoarelor de cautare, notiuni de hardware si arhitectura calculatoarelor, modalitati de schimb de informatii electronice, utilizarea retelelor sociale la nivel elementar, utilizarea platii online)
 1. Programe de formare a competențelor digitale avansate (rolul, modul de functionare si intrebuintare al aplicatiilor de tip CRM, RM, ERP, BPM, schimbul electronic de informatii si managementul documentelor electronice, utilizarea tehnologiei Cloud si a altor tehnologii/aplicatii de stocare, gestionarea platformelor de comunicare sociala, utilizarea aplicatiilor online si a retelelor social media in scopuri de marketing si promovare).
 1. Programe de formare a competențelor digitale dedicate specialiștilor din domeniul IT (Inteligenta Artificiala, Continuous Integration, Mobile Development)

Cursurile se adreseaza tuturor persoanelor care indeplinesc conditiile de mai jos:

 • angajați cu contract individual de muncă (cu normă întreagă sau cu timp parțial) ce provin din întreprinderi care își desfășoară activitatea principală sau secundară într-unul dintre sectoarele economice cu potențial competitiv identificate conform SNC și în domeniile de specializare inteligentă conform SNCDI sau din întreprinderi care intenționează să-și adapteze activitatea principală sau secundară la cel puțin unul dintre aceste sectoare economice sau unul dintre domeniile de specializare inteligentă menționate anterior.
 • angajatii își desfășoară activitatea în regiunile de implementare a proiectului:
  • SV Oltenia = Dolj, Gorj, Mehedinți, Olt și Vâlcea
  • Centru = Alba, Brașov, Covasna, Harghita, Mureș și Sibiu
  • Sud Muntenia = Argeș, Prahova, Dâmbovița, Teleorman, Giurgiu, Ialomița și Călărași
 • sa nu mai fi participat la acelasi tip de curs
 • se incurajeaza implicarea de angajati cu varste cuprinse in intervalul 55-64 de ani si femei 

Nu ratati o oportunitate ideala, atat pentru angajati cat si pentru angajatori, pentru implicarea acestora intr-o activitate de invatare, insa, in acelasi timp, o activitate de echipa, care va aduce beneficii multiple.

Pentru mai multe detalii vă rugăm să ne contactați:

SC Indice Consulting and Management SRL – bucuresti@indice.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *