Proiecte

Prezentare Proiect 2

 

In perioada 8 februarie – 7 iunie 2018, Indice Consulting and Management SRL organizeaza cursuri de specializare GRATUITE de „Competente antreprenoriale” in Regiunea Sud Vest Oltenia in cadrul proiectului „GRANT PLUS – Finanțare pentru startup-uri inovative”. Proiectul este co-finantat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014 – 2020.

Cursurile organizate sunt acreditate de Autoritatea Nationala pentru Calificari. Ca urmare a absolvirii lor, vei obtine un Certificat de absolvire recunoscut de Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice si Ministerul Educatiei Nationale.

Primul pas pe care trebuie sa il faci in calitate de viitor antreprenor este sa participi la cursul de „Competente antreprenoriale”, ce va avea o durata de 40 de ore. Vei invata cum sa-ti construiesti planul de afaceri pentru afacerea mult dorita.

Noi iti vom da 167.400 lei #NERAMBURSABILI in cazul in care vei castiga Concursul de Selectie a Planurilor de Afaceri.

Unde se vor tine cursurile?

Cursurile vor avea loc in judetele regiunii Sud-Vest Oltenia. In stabilirea locatiei de desfasurare vom avea in vedere locul de domiciliu al cursantilor inclusi in fiecare grupa de formare.

In cazul in care nu locuiesti in orasul in care se vor organiza cursurile nu trebuie sa iti faci probleme. Noi iti vom asigura atat transportul cat si cazarea pentru toata durata cursului.

Nu in ultimul rand, vom asigura masa tuturor cursantilor pe perioada desfasuratii cursurilor.  

Durata unui curs va fi de 7 zile cate 6 ore/zi, iar in a 7-a zi vei sustine si examenului de absolvire. Daca ati promovat examenul veti obtine un certificat de absolvire recunoscut la nivel national.

Te poti inscrie in grupul tinta daca:

  • esti angajat, inclusiv persoana care desfasoara activitati independente; somer; persoana inactiva, inclusiv student;
  • ai domiciliul/resedinta intr-unul din judetele Valcea, Gorj, Dolj, Mehedinti sau Olt
  • doresti sa infiintezi o afacere in aceste județe, in mediul urban

Pentru a te inscrie trebuie:

1. Sa trimiti un mesaj pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/grantplus.startup/. Unul dintre Expertii Grup Tinta te va contacta in cel mai scurt timp.

2. Sa completezi dosarul de inscriere furnizat de Expertii Grup Tinta:

 

  • Copie Carte de identitate
  • Copie Diploma pentru ultima institutie de invatamant absolvita (trebuie sa ai minim 8 clase pentru a putea urma cursul)
  • Copie Certificat de casatorie (in cazul schimbarii numelui)
  • Formularul de inregistrare a participantilor
  • Chestionarul Grup tinta (informatii suplimentare)
  • Doar pentru tinerii care au varsta cuprinsa intre 16- 24 de ani:Dovada care sa ateste ca la momentul inscrierii urmezi o forma de invatamant sau ca esti angajat

3. Dosarul depus va fi analizat si te vom anunta daca ai fost sau nu selectat pentru participarea la cursul de formare antreprenoriala.

Te asteptam  la inscriere si curs!

 

Date de contact:

Indice Consulting and Management

Camera de Comert si Industrie Valcea

Fundatia Centrul de Pregatire Profesionala Valcea