Noutăți

PLAN DE AFACERI

Planul de afaceri este documentul care pune bazele oricarei afaceri stabilind directia in care va merge compania ta

Planul de afaceri descrie conceptul de afacere, cum va functiona organizatia, ce activitati va desfasura si ce rezultate estimeaza sa obtina, care sunt scopurile si cum vor fi atinse.

Multe organizatii amana sau ignora utilitatea unui plan de afaceri intrucat acesta implica timp si anumite eforturi, desi planul de afaceri ar trebui sa fie ”tabloul de comanda” al afacerii pe toata perioada de functionare.

Planul de afaceri stabileste misiunea, obiectivele, strategia si directiile de actiune pentru derularea activitatii tale. Ai nevoie sa planifici afacerea ta intr-un mod riguros si profesionist caci in asta va consta succesul afacerii tale.

Desi planul de afaceri nu reprezinta o garantie a succesului, el reprezinta estimarea cea mai buna pe baza datelor detinute, a succesului afacerii tale. 

Fiecare plan de afaceri pe care il realizam este personalizat pe nevoile clientului fapt ce implica o comunicare continua cu clientul.

 

Desi existenta unui plan de afaceri bine conturat este necesara pe toata perioada derularii oricarui business, cu atat mai mult importanta planului de afaceri este una primordiala atunci cand se doreste obtinerea unei finantari externe.

 

Echipa noastra ofera consultanta in intocmirea planului de afaceri ce se pliaza pe urmatoarele directii:

  • Plan de afaceri pentru accesarea unor credite bancare de investitii – avem experienta realizarii a peste 150 planuri de afaceri;
  • Plan de afaceri necesar pentru accesarea de fonduri europene – avem experienta realizarii a peste 250 planuri de afaceri;
  • Plan de afaceri necesar pentru accesarea de granturi guvernamentale – avem experienta realizarii a peste 180 planuri de afaceri

 

 

Pentru mai multe detalii despre modul in care putem colabora la realizarea unui plan de afaceri pentru proiectul dumneavoastra, nu ezitati sa ne contactati.